Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Податковою знижкою вже скористалися понад 3,5 тисячі мешканців Чернігівщини

Інформація державних органів
26.08.2021

Станом на початок серпня податкові декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік у зв’язку з використанням права на податкову знижку подали понад 3,5 тисячі жителів Чернігівської області. До повернення  з бюджету декларанти визначили 9,9 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

За результатами проведених камеральних перевірок декларацій про майновий стан і доходи з бюджету вже повернуто понад 3 тисячам громадян 8,4 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

           В управлінні податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Чернігівській області нагадують, що останній день подання річної податкової декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік для громадян, які мають право на податкову знижку, 31.12.2021 року (включно).

Подати податкову декларацію можна також в електронній формі через Електронний кабінет (https//cabinet.tax.gov.ua).

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

            Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області

Новини на цю ж тему

Чотири мільярди гривень податків отримали місцеві бюджети Чернігівщини за січень-липень 2021 року

До місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області протягом січня-липня 2021 року надійшло 4 млрд грн від сплати податків і зборів, - повідомила начальник Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк.
Інформація державних органів
26.08.2021

Податкова знижка на оренду житла

Платник податку має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.
Інформація державних органів
26.08.2021

Про обов’язок податкових агентів своєчасно та повністю нараховувати, утримувати та сплачувати (перераховувати) до бюджету податок на доходи фізичних осіб та військовий збір

Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує про обов’язок податкових агентів своєчасно та повністю нараховувати, утримувати та сплачувати (перераховувати) до бюджету податок на доходи фізичних осіб та військовий збір.
Інформація державних органів
26.08.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше