Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Займаєтесь посередництвом у працевлаштуванні - звітуйте до служби зайнятості

Новина
17.01.2022

Це стосується тих роботодавців, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні, здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців, надають послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном.

Інформацію про кількість працевлаштованих громадян

(звітність №1-ПА) посередникам слід подавати до центру зайнятості за місцем здійснення діяльності до 15 числа місяця після звітного кварталу.

За неподання або порушення порядку подання даної звітності роботодавцям «світить» штраф у двократному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої на момент виявлення порушення (на сьогодні – 13 000 грн).

Форма звітності №1-ПА на нашому сайті за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/publikaciya/forma-zvitnosti-no-1-pa-informaciya-pro-kilkist-pracevlashtovanyh-gromadyan-subyektamy 

 

Чернігівський обласний центр зайнятості

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше