Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

За затребуваною професією – до Чернігівського вищого професійного училища

Новина
22.02.2022

Щоб з дипломом на руках не поповнити лави безробітних, в службі зайнятості радять обирати затребувану на ринку праці професію, зважаючи на власні здібності та уподобання. Наразі саме робітничі професії – є запорукою професійного успіху та найефективнішим захистом від безробіття. Здобути одну з них можна в КЗ «Чернігівське вище професійне училище».

Там навчають верстатників широкого профілю, слюсарів з механоскладальних робіт, слюсарів-ремонтників, слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів, рихтувальників кузовів, токарів тощо.

Вчитися в цьому закладі можуть не лише випускники шкіл, а й безробітні за направленням служби зайнятості. Вчаться вони за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття під гарантоване працевлаштування.

Сьогодні служба зайнятості пропонує освітні можливості  не лише зареєстрованим безробітним, а й деяким категоріям громадян, зокрема віком 45+, які можуть отримати ваучер на навчання для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.

Переваги навчання від служби зайнятості: стислі терміни та висока якість освіти. Для цього в Чернігівському вищому професійному училищі створені всі належні умови: є оснащені навчальні кабінети та майстерні виробничого навчання, бібліотека, працюють досвідчені викладачі.

Про це йшлося під час робочої зустрічі директорів Чернігівського обласного центру зайнятості Лідії Падалки та Чернігівського вищого професійного училища Олега Вдовенка, на якій було підписано Меморандум про подальшу співпрацю.

Докладніше про цей навчальний заклад читайте на нашому сайті за посиланням: https://chg.dcz.gov.ua/publikaciya/prezentuyemo-chernigivske-vyshche-profesiyne-uchylyshche

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше