Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З нагоди дня Святого Миколая та новорічно-різдвяних свят Головне Управління Національної поліції , Управління превентивної діяльності (відділ ювенальної превенції) проводило профілактичну акцію «Мій подарунок - твій подарунок»

Інформація державних органів
23.12.2021

З нагоди дня Святого Миколая та новорічно-різдвяних свят, для вітання дітей-сиріт, дітей, які позбавлені батьківського піклування, а також дітей та сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, Головне Управління Національної поліції , Управління превентивної діяльності (відділ ювенальної превенції) проводило профілактичну акцію «Мій подарунок - твій подарунок» у період з 22 листопада по 13 грудня 2021 року, до якої долучились відділ освіти, культури, молоді та спорту Тупичівської сільської ради, які в свою чергу донесли інформацію навчальним закладам Тупичівської ТГ. Дана акція проводилась з метою допомоги дітям, які проживають у сім’ях, що опинились у складних життєвих обставинах, дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування повірити у справжнє «Новорічне диво», подарувавши різні новорічні подарунки, які при цьому можуть бути власноруч виготовлені. Учні навчальних закладів з радістю взяли участь у даній акції, приносили різноманітні подарунки (книжечки, іграшки, пазли, настільні ігри) та виготовляли іграшки власними руками для підтримки дітей, які цього потребують. Всі зібрані подарунки були передані Службі у справах дітей Тупичівської сільської ради та інспектору СЮП ВП ЧРУП ГУНП в Чернігівській області Бобровник Д.В. для привітання дітей. Дана акція сприяла залученню дітей до добрих справ, взаємодопомоги та формуванню співпереживання. Після цього, інспектор з ювенальної превенції спільно зі Службою у справах дітей Тупичівської сільської ради та Центром надання соціальних послуг Тупичівської сільської ради розвезли подаруночки дітям та привітали їх з днем Святого Миколая та новорічно-різдвяними святами.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше