Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Тупичівській громаді пройшла акція « Впливай на бюджет своєї громади».

Анонс події
16.10.2021

На вході до ринку встановили інформаційний пункт, в якому жителі могли отримати екземпляр «Бюджету для громадян», поставити працівникам сільської ради та експерту програми DOBRE, Миколі Орлову питання щодо бюджету громади та написати свої пропозиції до селищного бюджету на 2022 рік Пропозицій від громадян, а зібралося їх, всього лише, більше двох десятків, стосувалися звичайних буденних питань: благоустрою, освітлення вулиць, чистки криниць, облаштування парку, місць відпочинку обрізки дерев.

Після акції на ринку  провели «Бюджетний урок» у школі для учнів 10 класу. Виявилось, що учні не дуже обізнані в понятті «бюджет» і за рахунок чого він наповнюється, і витрачається, тому не внесли ніяких пропозицій до бюджету громади.

Проект реалізується у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Тупичівська територіальна громада є партнером Програми DOBRE у Чернігівській області.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше