Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги депутатів Тупичівської сільської ради

Оголошення
09.08.2021

Повідомлення

Відповідно до частини 4 та 5, статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділу ІІ глави 1 Регламенту роботи Тупичівської сільської ради 8 скликання, розпорядження сільського голови  № 65 від 09.08.2021 року скликається  10 чергова сесія Тупичівської сільської ради 8 скликання.

Пленарне засідання 10 чергової сесії Тупичівської сільської ради 8 скликання відбудеться у четвер , 19 серпня 2021 року о 10 годині в приміщенні сільської ради з наступним порядком денним:

  1. Про внесення змін до рішення 2 сесії 8 скликання від 23.12.2020 р. «Про місцевий  бюджет Тупичівської сільської територіальної громади на 2021 рік(код бюджету 25523000000).
  2. Про внесення змін до Програм та Положень.
  3. Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету за І півріччя 2021 року
  4. Про укладення договору про співробітництво територіальних громад у формі утворення спільного комунального підприємства туристично-інформаційний центр «Дестинація північна брама».
  5. Про затвердження програми місцевого економічного розвитку Тупичівської територіальної громади та план дій з її впровадження.
  6. Про затвердження ліквідаційного балансу юридичної особи Комунального закладу «Івашківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Тупичівської сільської ради Городнянського району Чернігівської області.
  7. Про затвердження Положення про сектор публічних закупівель виконавчого комітету Тупичівської сільської ради.
  8. Про призначення уповноваженої особи у сфері публічних закупівель виконавчого комітету Тупичівської сільської ради.
  9. Про внесення змін до тарифів на платні соціальні послуги, що надаються КУ «Центр надання соціальних послуг» Тупичівської сільської ради.
  10. Про участь у тестуванні послуг з підключення закладів соціальної інфраструктури с. Івашківка до широкосмугового доступу до Інтернету.
  11. Про внесення зміни до структури та штатного розпису  Тупичівської сільської ради.
  12. Про розгляд звернення ТОВ «лайфселл».
  13. Про затвердження розпоряджень сільського голови з фінансових питань.
  14. Земельні питання.
  15. Інше.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше