Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шукаємо роботу вдома…

Інформація державних органів
23.02.2022

Сьогодні шукати роботу можна, не виходячи з дому, адже всі заявлені роботодавцями у службу зайнятості вакансії – у вільному доступі в мережі Інтернет. Переглянути їх можете на нашому офіційному сайті за посиланням: https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy База вакансій оновлюється щодня.

А бажаючі знайти роботу в Чернігові, Ніжині та Прилуках можуть для пошуку скористатися інтерактивними картами вакансій. Їх для зручності та комфорту шукачів створили рекрутери служби зайнятості, враховуючи, що нерідко люди прагнуть працювати в конкретних районах міста або ж «поближче до дому». 

Як це працює? Досить просто: здійснюйте пошук вакансій шляхом переміщення курсору вулицями міста або введенням у пошуковому полі ключових слів (назва посади/професії тощо).

Стараннями рекрутерів служби зайнятості карта регулярно поповнюється новими актуальними вакансіями, зайшовши на які можна отримати інформацію про назву посади, заявлені вимоги до кандидата, розмір обіцяної зарплатні та контакти рекрутерів.

Отож, як бачимо, все досить просто: тисніть курсором на вакансію, яка вас зацікавила, отримайте доступну інформацію та зв’яжіться з нашими рекрутерами щодо подальшого працевлаштування.

Карти вакансій доступні для перегляду всім користувачам мережі Інтернет за посиланням: по м.Чернігову - http://u.to/S1k_FA, по м.Ніжину - http://bit.ly/2Ze7fHl по м.Прилуки - http://bit.ly/2XdgYNj Стабільно зростає кількість їх переглядів. Даним сервісом вже скористалися   понад 150 тис. шукачів роботи.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше