Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні депутати, старости та посадові особи Тупичівської сільської ради!

Оголошення
15.02.2023

Нагадуємо, що з 01 січня 2023 року розпочалася кампанія декларування доходів  за минулий  2022 рікДекларанти,  які  не подали декларацію за  2021 рік,  зобов’язані  подати  її  до 01 квітня 2023 року, а  потім  вже  заповнювати декларацію за 2022 рік.

     Заповнювати декларацію тепер стало простіше, адже  Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) оновило функцію в Реєстрі декларацій «Дані для декларації». Тепер Ви можете отримати майже всю необхідну інформацію для заповнення декларації за різні періоди. Додалася інформація про Ваші доходи, які будуть вже пораховані за відповідними джерелами та ознаками, й запропоновані для заповнення згідно полів декларації. Тепер Ви можете переглянути не лише інформацію про Ваші об’єкти нерухомості, об’єкти незавершеного будівництва, автівки, спадщину чи наявні обтяження рухомого майна, але й Ваші доходи.

      Обов’язково перевірте інформацію, що відображена у декларації, після її подання та розміщення в Реєстрі. Пам’ятайте, що Закон України «Про запобігання корупції» передбачає 7 днів для подання виправленої декларації.

       Вчасно подана декларація – це  Ваш авторитет і Ваш спокій.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше