Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пропозиції до проєкту бюджету Тупичівської сільської ТГ на 2022 рік

Оголошення
22.09.2021

Шановні жителі Тупичівської сільської територіальної громади!

Впливайте на місцеву бюджетну політику - надайте свою пропозицію, куди та на що повинні бути спрямовані кошти бюджету громади в наступному році!

Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий — оснащення та ремонт закладів охорони здоров'я, освіти, культури, ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчика на конкретній території, організація тематичного фестивалю, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. Це може бути проєкт розвитку, націлений на популяризацію нашої громади чи залучення інвестицій.

Головне - щоб надана пропозиція чи проєкт були в межах повноважень місцевої влади, чітко та конкретно сформульовані (за необхідності - з вказанням конкретних вулиць, назв установ чи організацій тощо).

Всі зібрані пропозиції громадян будуть систематизовані та скеровані на розгляд робочої групи та профільної комісії з питань бюджету для врахування при підготовці проєкту бюджету Тупичівської сільської територіальної громади на 2022 рік.

Посилання на веб форму для збору пропозицій

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше