Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про проведення приписки громадян України до призовних дільниць

Інформація державних органів
09.11.2021

На виконання вимог Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20 січня 2021 року № 100) у Чернігівському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки протягом січня - березня 2022 року буде проводитися приписка громадян до призовної дільниці.

Приписка до призовної дільниці проводиться з метою взяття громадян на військовий облік. Приписці до призовної дільниці у 2022 році підлягають громадяни України чоловічої статі 2005 року народження. Не підлягають приписці до призовних дільниць громадяни України, які відбувають покарання в установах виконання покарань або до яких застосовано примусові заходи медичного характеру.

Для приписки до призовної дільниці допризовники зобов’язані особисто прибути до Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в строк, зазначений у повістці.

Відповідно пунктів 24 та 36 Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2016 року № 921, на державні органи, підприємства, установи та організації, виконавчі комітети сільських, селищних рад покладено завдання зі складання і подання щороку до 1 грудня до територіального центру комплектування та соціальної підтримки списків громадян, які підлягають приписці до призовних дільниць.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше