Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта - проєкту рішення Тупичівської сільської ради «Про затвердження норм надання послуг з поводження з побутовими відходами на території Тупичівської територіальної громади»

Оголошення
17.10.2022

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Тупичівської сільської ради «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Тупичівської територіальної громади».

Розробник проєкту - відділ земельних відносин, містобудування, архітектури, ЖКГ Тупичівської сільської ради.

Проєкт розроблено відповідно до Плану діяльності Тупичівської сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік (із змінами, внесеними рішенням Тупичівської сільської ради (18 сесія 8 скликання) від 15 липня 2022 року).

Підстави для розробки проекту: пункт 3 частини третьої статті 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»; Закон України «Про відходи»; постанова Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів»; накази Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 30.07.2010 № 259 «Про затвердження Правил визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів», та від 30.08.2013 № 426 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо застосування одиниці маси, як основної одиниці під час здійснення операцій поводження з побутовими відходами».

Проєктом визначаються обсяги виробництва та реалізації послуг із збирання, зберігання, перевезення та утилізації твердих побутових відходів на території населених пунктів Тупичівської територіальної громади.

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційному сайті сільської ради за електронною адресою: https://tupychiv-rada.gov.ua (розділ «Документи», підрозділ «Регуляторна діяльність»).

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також у відділі земельних відносин, містобудування, архітектури, ЖКГ Тупичівської сільської ради.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються відділом земельних відносин, містобудування, архітектури, ЖКГ Тупичівської сільської ради за адресою розробника: 15150, Чернігівська обл., Чернігівський р-н, с. Тупичів, вул. Чернігівська, 75 або на електронну адресу: land.trada@gmail.com (відповідальна особа – Проценко С.Ж.).

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції: один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше