Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Коли вакцинуватися від COVID-19, якщо перехворів?

Оголошення
17.10.2022

Якщо ви перехворіли на COVID-19, вам можна і треба робити щеплення від коронавірусу. Головне правило – почекайте 28 днів від появи перших симптомів хвороби, а потім вакцинуйтеся.

 

Перенесений COVID-19 не гарантує, що ви не захворієте ще раз і перенесете захворювання легко. Тільки вакцинація захищає від важкої хвороби, ускладнень та смерті від ковіду.

 

Не відкладайте щеплення на потім, сподіваючись на природний імунітет. Зробіть первинний курс щеплення з однієї дози вакцини Janssen або двох доз будь-якої іншої антиковідної вакцини. А якщо ви вже маєте його, то не забудьте отримати перше, а згодом і друге бустерне щеплення. 

Через скільки після того як перехворів можна вакцинуватись від COVID-19? Пост на фб МОЗ https://www.facebook.com/moz.ukr/posts/pfbid0A9uDppZFamhqzNfVyUPvmfsrpBv7XVDMuvjkZHSZdpNEp7erRMsTujtAuCS8wb7el


Адреси та контакти пунктів щеплень від COVID-19 – https://vaccination.covid19.gov.ua/list

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше