Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги роботодавців!

Інформація державних органів
17.10.2022

Відкрили вакансію – повідомте службу зайнятості! Причому це потрібно зробити не пізніше, ніж через 3 робочі дні з дати відкриття.

Нагадаємо, що з 7 липня цього року застосовується нова форма звітності за формою № 3ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)».

Зауважимо, що подавати цей звіт потрібно незалежно від намірів роботодавця шукати працівника самостійно чи за допомогою служби зайнятості – в інформації має бути чітко зазначено спосіб укомплектування вакансії.

Що стосується вимог щодо професійних компетенцій претендента на вакансію, то така інформація викладається у довільній формі. Може бути проставлена відмітка “Без вимог”.

Роботодавець може подати звіт № 3-ПН  традиційно, у паперовому вигляді, до будь-якого центру зайнятості (філії) незалежно від місцезнаходження підприємства, а також засобами електронного зв’язку.

Консультації за телефоном (0462) 77-90-25, або скористайтесь нашим каналом онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

 

                                                                       Обласний центр зайнятості

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше