Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чернігівським місцевим центром підписано Меморандум про співпрацю з Тупичівською сільською радою.

Новина
04.11.2021

4 листопада 2021 року директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко та Тупичівський сільський голова Лариса Шовкова підписали Меморандум про співпрацю.

Метою цього Меморандуму є співпраця і консолідація зусиль сторін, спрямованих на сприяння наданню правової допомоги та юридичних соціальних послуг в інтересах осіб, які проживають на території Тупичівської територіальної громади та які потребують безоплатної правової допомоги, а також забезпечення доступу до правової допомоги.

Вже сьогодні і відбувся перший прийом громадян, що потребують надання безоплатної правової допомоги, а саме: правова інформація, консультації і роз'яснення з правових питань (земельне, цивільне, сімейне, житлове, спадкове, трудове, пенсійне тощо законодавство), прийняття відповідних звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги (написання позовних заяв, представництво інтересів осіб в судах).

Прийом здійснював директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Бобруйко Володимир Анатолійович.

 

До відома громадян

         Чернігівський місцевий центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, буд. 49-А, каб. 709 (7-й поверх). Телефон: (0462) 77-51-68.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше