Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Барометр професій» від обласної служби зайнятості

Інформація державних органів
04.10.2022

Цікавитеся актуальними професіями Чернігівщини? Фахівці обласної служби зайнятості розробили для вас «Барометр професій». Він допоможе зорієнтуватися у великому та складному світі професій, обрати правильний професійний шлях і стати затребуваним на ринку праці.

Отже, актуальні професії на ринку праці області: водій автотранспортних засобів, оператор котельні, тракторист, соціальний робітник, кухар, бухгалтер, продавець продовольчих та непродовольчих товарів, верстатник деревообробних верстатів, слюсар-ремонтник.

Професії, за якими є можливість працевлаштуватись у регіоні: слюсар з експлуатації та ремонту газового господарства, оператор верстатів з програмним керуванням, слюсар-сантехнік, швачка, лікар загальної практики - сімейний лікар, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, охоронник, лікар ветеринарної медицини, підсобний робітник.

Професії, які є на підприємствах області в незначних кількостях: бетоняр, гравер друкарських форм, оператор сушильного устаткування, перукар (перукар-модельєр), водій тролейбуса, штукатур, оператор заправних станцій, дояр, рамник.

Професії, які відсутні на ринку праці регіону: гірник, моторист бетонозмішувальних установок, вибірник-укладальник каменю, гальванік, апаратник сушіння, інспектор з соціальної допомоги, технолог із агрономії, ракліст (виробництво текстилю), технік з планування.

Чернігівський обласний центр зайнятості.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше