Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про обмеження інформації

Інформація державних органів
29.08.2022

У рамках реалізації положень Стратегії національної безпеки України, враховуючи триваючу військову агресію рф проти нашої держави, існуючі загрози безпеці об’єктів критичної інфраструктури та з метою їх збереження, прошу вжити першочергових заходів для тимчасового обмеження доступу до інформації, розміщеної на офіційних вебсайтах органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, поширення якої може становити загрозу державній безпеці та оборонному потенціалу.
Крім того, мінімізувати обсяг відомостей щодо державних органів, органів місцевого самоврядування, зокрема підприємств, установ та організацій, які входять до їх сфери управління, а також операторів критичної інфраструктури, розміщених на картографічних вебсервіса «Карти Google».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше