Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги депутатів Тупичівської сільської ради

Оголошення
25.01.2022

Повідомлення

Відповідно до частини 4 та 5, статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділу ІІ глави 1 Регламенту роботи Тупичівської сільської ради 8 скликання, розпорядження сільського голови  № 06 від 25.01.2022 року скликається  16 позачергова сесія Тупичівської сільської ради 8 скликання.

Пленарне засідання 16 позачергової сесії Тупичівської сільської ради 8 скликання відбудеться у середу, 02 лютого 2022 року о 10 годині в приміщенні сільської ради з наступним порядком денним:

  1. Про внесення змін до рішення 15 сесії 8 скликання від 23.12.2021 р. «Про бюджет Тупичівської сільської територіальної громади на 2022 рік(код бюджету 25523000000)».
  2. Про передачу Тупичівською сільською радою матеріальних цінностей КП «Атлант» на постійне користування.
  3. Про затвердження протоколу інвентаризаційної комісії  по проведенню річної  інвентаризації в закладах Тупичівської сільської ради
  4. Про викладення Статуту комунального підприємства «Атлант» Тупичівської сільської ради у новій редакції.
  5. Про внесення змін до Плану діяльності Тупичівської сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.
  6. Про внесення зміни до складу виконавчого комітету Тупичівської сільської ради.
  7. Про надання іншої субвенції.
  8. Про затвердження Переліку соціальних послуг, умов та порядку їх надання Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Тупичівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.
  9. Про затвердження розпоряджень сільського голови з фінансових питань.
  10. Земельні питання.
  11. Інше.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше