Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Більше 100 тисяч вакансій щоденно…

Інформація державних органів
01.12.2022

Таку кількість пропозицій роботи містить Єдиний портал вакансій Державної служби зайнятості https://jobportal.dcz.gov.ua/, створений  в рамках угоди про співпрацю з провідними сайтами з пошуку роботи (Work.ua, Rabota.ua, jooble.ua та ін.). Зокрема, для шукачів роботи у Чернігівській області на порталі шоденно налічується близько 1,5 тис. вакансій.

Користуватись порталом можна з будь-якого мобільного пристрою, а пошук вакансій віднедавна здійснювати за «районом» та «громадою». База вакансій оперативно оновлюється, отож містить виключно актуальні пропозиції.

Також актуальні пропозиції роботи дивіться в телеграм-каналі державної служби зайнятості: https://t.me/worknowdcz Радимо підписатися на розсилку вакансій за галуззю та регіоном. 

                                                    Чернігівський обласний центр зайнятості

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше